Stoholm Borgerforenings logoBliv medlem
Stoholm Borgerforenings logo
Bliv medlem

Stoholm-filmen

Stoholm Borgerforeningen søgte i slutningen af 2016 Viborg Landsbysammenslutnings Filmfond om at få en andel af puljen. I starten af 2017 fik vi besked om, at vi havde fået bevilget fuld finansiering til at indspille en Stoholm-film.

Vi nedsatte en arbejdsgruppe bestående af: Birgitte Bahat, Jesper Sørensen, Henriette Nielsen, Lene Jensen, Lars Mørk, Jane Brøndum og Susanne Bak, som – med Birgitte Bahat i spidsen – fik udarbejdet et manuskript. Vi fandt den skønneste filmfamilie i familien Pedersen, hvor datteren Hanne var frontfigur og fortæller.

Onsdag den 31. maj 2017 optog vi filmen rundt omkring i byen. Der var en fantastisk opbakning fra byen – ikke mindst til fællesspisning om aftenen i Stoholm Fritids- og Kulturcenter, hvor ca. 90 glade stoholmere mødte op og deltog i de sidste optagelser.

Ud af dagens arbejde er en film på ca. 3 minutter blevet til. En film, som vi er meget, meget stolte af, og som vi føler lige nøjagtig beskriver Stoholm, som den skal beskrives.

Filmen havde premiere ved Snapsting i Viborg lørdag den 24. juni 2017 sammen med de 3 øvrige film, som har fået støtte fra Filmfonden.

Video Thumbnail

Stoholm Borgerforening

v/Formand Susanne Bak

Valmuevej 1

7850 Stoholm Jyll

CVR: 53413617

Tlf: +45 28304283

Bricksite logo| MADE FOR FREE WITH

BRICKSITE