Stoholm Borgerforenings logoBliv medlem
Stoholm Borgerforenings logo
Bliv medlem

Børnefamilier

I en travl hverdag er der mange ting der skal gå for at hverdagen hænger sammen og her har Stoholm mange gode kvaliteter, hvis vi selv skal sige det, som gør at Stoholm er et godt sted at bo, også for børnefamilier.

Der er lokale indkøbmuligheder, togforbindelse til både Viborg og Skive og bredt udvalg af både eje- og lejeboliger.

For de helt små er der både dagplejer, vuggestue og børnehaver i Stoholm og for de lidt større børn har byen en god skole med 400+ elever fordelt på 0. til 9. klasse og både SFO og SFO-Klub.

Fra august 2026 rykker skolen ind i en helt nybygget skole, som placeres i forbindelse med Fritids- & Kulturcenteret (i daglig tale "Hallen").

Placeringen af skolen sammen med hallen giver god mening, da den er omdrejningspunkt om en stor del af byen forenings- og kulturliv, i form af både indendørs og udendørs sport for børn og voksne og arrangementer som f.eks. koncerter, foredrag og messer.

Når børnene ikke er helt så små længere og begynder at skulle kigge efter ungdomsuddannelser giver den korte transporttid med tog til både Viborg og Skive også gode muligheder for både at tage en ungdomsuddannelse og bevare relationer og fritidsliv i Stoholm.

Stoholm Borgerforening

v/Formand Susanne Bak

Valmuevej 1

7850 Stoholm Jyll

CVR: 53413617

Tlf: +45 28304283

Bricksite logo| MADE FOR FREE WITH

BRICKSITE